ORACOLUL INGERILOR - COMENZI

Pentru comenzi solicitati informatii la adresa de e-mail oracolul.ingerilor@gmail.com
TELEFON: 0721 570361

4 apr. 2010

In aceste zile ale Saptamanii Patimilor, ingerii ne sunt alaturi pentru a ne ajuta sa trecem mai usor peste toate momentele si incercarile mai dificile. Ei ne sunt alaturi in toate momentele importante ale vietii, de la nastere si pana la moarte, prin toate bucuriile si incercarile vietii, precum si dupa aceea, in viata de dincolo. Dupa ce parasim aceasta lume, ingerii ne asteapta ca sa ne fie ghizi in cea de dincolo si tot ei sunt cei care ii anunta si ii alina pe cei ramasi si care sufera din cauza plecarii noastre.

La fel a fost si cu domnul nostru Isus Hristos.

Sfantul Evanghelist Matei, in Evanghelia sa, spune ca atunci cand Domnul Hristos a inviat din mormant s-a făcut cutremur mare, a aparut un inger cu fata stralucitoare ca fulgerul si cu hainele albe ca zapada si, de frica ingerului si de frica cutremurului, strajerii au cazut cu fetele la pamant. In aceasta conditie a inviat Domnul Hristos din mormant, a iesit din mormant, fara ca cei care erau la mormant sa vada invierea insasi. Cei care au fost pusi sa strajuiasca mormantul ca nu cumva sa mearga ucenicii Lui ai sa-L fure, au randuit ca sa fie pusa straja la mormant si sa fie pecetluit mormantul, ca nu cumva ucenicii Lui sa-L fure si sa spuna apoi ca a inviat din mormant. Si ziceau ei, catre Pilat, ca "ratacirea cea de pe urma va fi mai rea decat ratacirea cea dintai" (Matei 27, 64). Ingerul a aparut la mormant, a rasturnat piatra de pe usa mormantului si Domnul Hristos inviase din morti. Credinta Bisericii noastre si invatatura Bisericii noastre este că Domnul Hristos a inviat trecand prin piatra: "Piatra fiind pecetluita si ostasii strajuind preacurat trupul Tau, inviat-ai a treia zi Mantuitorule" spune o alcatuire de la slujbele noastre. "Pazind pecetile intregi, Hristoase, ai inviat din mormant, Cel ce n-ai stricat cheile Fecioarei intru a Ta nastere si ne-ai deschis noua usile raiului" se spune intr-o alcatuire de la slujba de Pasti. Asta inseamna ca sfanta noastra Biserica invata, crede, marturiseste, propovaduieste adevarul ca Domnul Hristos a inviat "piatra fiind pecetluita", fara sa fi fost data la o parte piatra de pe mormant. Apoi a fost inlaturata piatra de pe mormant ca sa se vada că Domnul Hristos nu mai este acolo si sa se vada giulgiurile in care a fost infasurat Domnul Hristos. Femeilor mironosiţe care au mers la mormantul Mantuitorului, dupa marturia Sfintilor Evanghelisti, ca sa vada mormantul sau ca sa unga cu miresme trupul Domnului Hristos - desi trupul Domnului Hristos a fost infasurat in giulgiu impreuna cu miresme, ele au vrut ca si ele sa-si arate iubirea fata de Mantuitorul si sa aduca si ele miresme din partea lor - ingerul le-a spus ca Domnul Hristos nu mai este in mormant, ca a inviat asa cum a spus mai inainte ca va invia. Femeile au plecat de la mormant si s-au intalnit cu Mantuitorul Cel înviat - dupa marturia Sfantului Evanghelist Matei - si Mantuitorul Cel inviat le-a spus intai "Bucurati-va" si apoi "Nu va temeti" (Matei 28, 9-10). Sunt cuvinte ale Mantuitorului rostite după inviere: "Bucurati-va" si "Nu va temeti". Femeile care s-au intalnit cu Domnul Hristos au devenit martore ale invierii Domnului Hristos, incredintandu-se ele mai intai de înviere, apoi le-au spus ucenicilor.

Noi trebuie sa avem incredere ca ingerii sunt si vor fi mereu alaturi de noi si, in aceste momente dinaintea Invierii Domnului. Noi putem crede cu tarie ca ceva miraculos exista. Daca in aceasta perioada noi credem in Invierea lui Iisus,credem si in existenta ingerilor. Cineva acolo sus ne vegheaza !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ne puteti contacta si la
www.oracolul.ingerilor.ro
sau
oracolul.ingerilor@gmail.com.