ORACOLUL INGERILOR - COMENZI

Pentru comenzi solicitati informatii la adresa de e-mail oracolul.ingerilor@gmail.com
TELEFON: 0721 570361

14 apr. 2010

Comunicarea cu ingerii

Comunicarea cu ingerii este o experienta profunda si frumoasa care ne poate accelera evolutia spirituala personala.

Trebuie sa ne linistim mintea si sa cerem sa simtim prezenta si iubirea ingerului. Acea legatura iubitoare este una din cele mai profund miscatoare experiente care este posibil ca ingerul sa se astepte sa i-o cerem.

Exista multe tehnici diferite de contactare a ingerilor si probabil toate functioneaza. Daca o anumita metoda nu functioneaza pentru cineva, este bine sa perseveram in intentia noastra de a-l invita pe inger la intalnire si sa tinem mite ca vizitele angelice in planul fizic sunt extrem de rare. Sentimentele de a fi imbratisati sau atinsi sau de simti mirosuri de flori acolo unde nu e nimic, de a auzi sunete, muzica si uneori chiar voci sau de a avea viziuni mentale sunt mult mai obisnuite. Se mai poate sa simtim curgerea energiei vindecatoare prin corp sau faptul ca suntem infasurati intr-o lumina calda binefacatoare. Toate acestea pot fi semne ale unei vizite angelice.

Este perfect normal la inceput sa simtim o incertitudine a contactului si sa ne intrebam daca nu cumva este imaginatia. Prin intuitie creatoare si imaginatie multi dintre noi devenim la inceput constienti de taramurile si fiintele spirituale.

Ele sunt cu adevarat reale, nu fantastice. Continuitatea experientelor si a comunicarilor, in timp, ne vor ajuta sa devenim siguri de realitatea si calitatea ingerului si de informatiile si energia pe care o primim de la Inger.

Cheia comunicarii cu ingerii este de a fi receptivi si de a persevera in a comunica cu ei. Ei ne aud intotdeauna, chiar daca noi nu ne dam seama de asta.

Deseori mesajele ingerului vor veni in forma unor semne prevestitoare si sincronicitati. Trebuie sa fim atenti la semnele subtile sau evenimentele care se petrec in jurul nostru precum caderea unei carti si deschiderea ei la o pagina care indica un inger etc. Vom descoperi ca, pe masura ce ne ridicam nivelul de vibratie prin meditatie si practicam din ce in ce mai mult iubirea de Sine si de ceilalti, ne va fi mult mai usor si natural sa comunicam cu ingerii si cu alte fiinte spirituale subtile. Acestea aleg sa intre in contact cu noi in mod natural si nu le putem obliga sa faca asta. Ridicarea nivelului de vibratie este si o cale de a elimina posibilitatea de a contacta fiinte mai putin benefice.

Cea mai simpla meditatie de contactarea a ingerilor este de a ne rezerva o anumita perioada de timp, zilnic, si de a intra intr-o stare de receptivitate relaxata, timp in care pur si simplu ne rugam sa intram in contact cu ingerul si ne deschidem oricaror informatii sau mesaje care pot veni de la el. Unii oameni isi imagineaza o sfera de lumina in centrul capului lor, in timp ce se focalizeaza pe comuniunea cu ingerii.

Multi putem mai degraba simti energia iubitoare a Ingerilor decat sa le auda mesajul.


Fiecare avem un inger personal care ne supravegheaza evolutia. Ingerul Pazitor, care are si rolul de a ne proteja, este cel mai important inger de contactat pentru noi si este mai important decat orice alt ghid pe care l-am putea cauta.

Omenirea intra acum intr-o faza in care evolutia spirituala va deveni mai importanta decat protectia. Lumea va deveni mai sigura decat a fost, mare parte pentru ca suntem acum pregatiti sa devenim parteneri activi ai ingerilor, ai zeilor si a intregii vieti de pe aceasta planeta si din univers.

Ingerul personal

Avem un inger si acesta este langa noi pentru a ne supraveghea si a ne asista dezvoltarea spirituala, nu doar din momentul nasterii, nu doar din momentul conceptiei, ci chiar din clipa in care ingerii si umanitatea au aparut din aceeasi respiratie a TOTULUI pentru a umple diferitele taramuri ale realitatii.

Ingerul ne cunoaste, la modul absolut, orice gand si actiune si sentiment pe care le-am avut vreodata si ne iubeste complet, total si neconditionat. Suntem mereu Iubiti, Intelesi si Pretuiti. Ingerul este pregatit sa ne ofere alinare si sa ne protejeze pe calea implinirii dorintelor sufletului.

Fiecare in parte avem un inger personal care ne supravegheaza evolutia spirituala si mai exista langa noi si alti ghizi si spirite de ajutor. Ingerii nu sunt specifici unei singure religii sau unor anumite credinte si practici. Majoritatea oamenilor care intra in contact cu ingerii continua sa isi practice religia pe care o practicau si inainte si probabil se vor ridica deasupra oricarei dogme restrictive a acelei religii si vor capata o intelegere clara a interconectivitatii spirituale a vietii.

Nu putem sa continuam sa avem contacte veritabile cu ingerii si sa ramanem intoleranti sau sa mai avem prejudecati in viata obisnuita.

Intalnirea cu Ingerul nostru si cu Sinele Suprem ne conduce in mod natural la intelegerea a ceea ce suntem si la a deveni constienti de ceea ce ne inconjoara.

Pentru majoritatea oamenilor, a deveni constient de ingeri reprezinta inceputul unei perioade de eliberari de blocaje spirituale si de fericire emotionala, perioada care poate fi intrucatva o perioada turbulenta a vietii in care ingerii ne vor ajuta sa invatam sa facem fata acestor obstacole care apar. Exista o multime de modalitati de contactare si pana la urma una din ele se va potrivi pentru fiecare.

In general vorbind, a invata sa meditam ne va accelera progresul spiritual in toate domeniile, inclusiv in directia contactarii ingerilor. Scopul principal al ingerilor este de ne supraveghea evolutia spirituala. Ingerul pazitor va fi si el specializat in anumite domenii de interes care sunt in mod particular potrivite pentru a ne ghida pe calea noastra individuala.

Un alt mod important in care ingerii lucreaza cu noi este acela de a ne trimite energii spirituale si vindecatoare. Cand simtim vibratii in corp, deseori sunt energii transmise de ingeri. Fiind atenti la ce ne inconjoara pentru a observa semnele particulare si informatiile pe care ingerii ni le transmit, nu toti vom primi mesaje verbale, dar sentimentul ca suntem ascultati ne va confirma faptul ca suntem in contact cu ingerul.

Cu privire la numele ingerului, trebuie sa stim ca numele pe care il primim daca solicitam aceasta, este pur si simplu doar pentru noi şi este cat se poate de apropiat de vibratia energetica a ingerilor pe care noi o putem percepe. Ingerii nu folosesc nume ca si noi deoarece ei nu se simt separati unii de altii asa cum ne percepem noi. A afla numele unui inger nu este foarte important pentru noi. Atunci cand primim ca raspuns un nume, nu trebuie sa fim surprinsi daca acesta nu este tipul de nume la care ne asteptam ca ingerul sa il aiba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ne puteti contacta si la
www.oracolul.ingerilor.ro
sau
oracolul.ingerilor@gmail.com.