ORACOLUL INGERILOR - COMENZI

Pentru comenzi solicitati informatii la adresa de e-mail oracolul.ingerilor@gmail.com
TELEFON: 0721 570361

3 iun. 2010

Lisa Walsh si Ingerii de Portelan

Lisa Walsh, artist figurativ din Victoria, Columbia Britanica, Canada isi lucreaza in principal in lut si portelan alb sculpturile. Operele Lisei reprezinta ingeri, zane, femei in tinute stil Victorian, mame cu copii, zeite si portrete. Portofoliul sau include multe piese frumoase si functionale, precum vaze figurative, decoratiuni de fantana, oglinzi decorative inspirate din Art Nouveau, dale, tigle, placi aniversare, portrete in portelan camee si statuete memoriale cu ingeri. Specialitatea ei, totusi, sunt sculpturile originale reprezentand ingeri pazitori. Aceste sculpturi pot, de asemenea, sa semene cu persoane dragi si sa fie impregnate cu energii angelice si ale cristalelor vindecatoare.

Lisa se inspira din taramurile angelice, vise, carti si picture victoriene frumoase. Imaginile raman in mintea asteptand sa iasa la lumina. "Exista cu siguranta o ordine in care apar piesele", spune Lisa. "Este ca si cum fiecare are momentul ei special de aparitie, altfel nu exista energia necesara pentru a le manifesta. Eu, de obicei, lucrez foarte repede la inceput, dand forma potrivita si starea piesei respective. Cred ca cea mai importanta parte a activitatii de a sculpta este aceea in care reusesti sa captezi sentimentul sau esenta fiecarei sculpturi. Poti simti energia si emotia care emana din lut daca reusesti sa il surprinzi in aceasta prima etapa. Restul sunt doar detaliile." Munca asupra detalilor ocupa cea mai mare parte din timp si face ca sculpturile ei sa fie atat de rafinate.

Lisa considera sculptura foarte placuta si vindecatoare. Bucuria si energia iubitoare de a crea o sculptura speciala pentru ca cineva sa se bucure de ea sunt sentimente pe care spera sa le traiasca si sa le impartaseasca cu oamenii, pentru tot restul vietii ei.

Sculpturile Lisei pot fi gasite in casele si gradinile colectionarilor particulari din Canada, Statele Unite, Anglia, Irlanda, Hong Kong si Australia. Ea este, de asemenea, membra a Institutului Canadian al Artisti Portretisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ne puteti contacta si la
www.oracolul.ingerilor.ro
sau
oracolul.ingerilor@gmail.com.