ORACOLUL INGERILOR - COMENZI

Pentru comenzi solicitati informatii la adresa de e-mail oracolul.ingerilor@gmail.com
TELEFON: 0721 570361

23 nov. 2008

Multumim partenerilor care ne-au ajutat


Acesta este o scrisoare de multumire si recomandare pentru partenerii nostri care ne-au ajutat sa editam pentru prima data in Romania un oracol angelic.


Catre:

CREŢU Tatiana Carmen, Traducator

S.C. TECHNO MEDIA S.R.L. SIBIU

S.C. CMYK S.R.L. Cluj


Stimate Doamne/Stimati Domni,

Vă anunţăm cu bucurie că a văzut lumina tiparului ORACOLUL ÎNGERILOR. Acesta este simultan:

  • PRIMUL ORACOL ANGELIC din România, o formă de artă divinatorie angelică care ne ajută în mod intuitiv în problemele de zi cu zi, în afaceri, în relaţiile de iubire, în carieră, în evoluţia spirituală, dar şi în momentele de cotitură ale vieţii;
  • o ENCICLOPEDIE A IERARHIILOR ANGELICE în sinteză, o formă de cunoaştere, inspiraţie şi iubire;
  • o formă de ICONOGRAFIE ANGELICĂ care cuprinde 36 ILUSTRĂRI SIMBOLICE (cartonaşe) ale ierarhiilor angelice însoţite de sugestii benefice inspirate, care ne ajută în evoluţia personală, în comuniunea cu tărâmurile şi lumile angelice, în meditaţie, rugăciune sau introspecţie;
  • o formă de ARTĂ OBIECTIVĂ, o formă de ArtTerapie sau chiar de SACROTERAPIE;
  • un CADOU sau un DAR inspirat şi frumos prezentat.

Vă mulţumim prentru sprijinul pe care ni l-aţi acordat pentru apariţia primului ORACOL AL ÎNGERILOR din România! Fără ajutorul dumneavoastră preţios, această noutate editorială, care este simultan şi o formă inedită de cadou de sărbători, nu ar fi avut calitatea excepţională pe care o are. Cu sprijinul dumneavoastră, ORACOLUL ÎNGERILOR are aceleaşi condiţii editoriale ca şi ediţiile occidentale tipărite pentru Marea Britanie, Franţa, Germania, Suedia, SUA sau Canada.

Apreciem calitatea, profesionalismul, entuziasmul şi bunăvoinţa cu care aţi spijinit această apariţie editorială, vă mulţumim şi vă vom recomanda către alţi parteneri cu care PRONIA INTERNATIONAL colaborează sau va colabora.

Această scrisoare de mulţumire este simultan şi o scrisoare de recomandare şi o referinţă pe care o puteţi folosi în activitatea pe care o desfăşuraţi. Aprecierea noastră este o garanţie a seriozităţii şi profesionalismului pe care le-aţi manifestat faţă de parteneri şi în special faţă de S.C. PRONIA INTERNATIONAL S.R.L.!

Vă înmânăm 1 exemplar de carte-cadou ORACOLUL ÎNGERILOR alături de recunoştinţa, aprecierile şi mulţumirile noastre!

În măsura în care doriţi, vă rugăm să anunţaşi şi alţi parteneri, colegi, prieteni sau distribuitori de carte sau cadouri de sărbători despre această apariţie editorială, diseminând, prin e-mail, informaţiile despre prezentarea cărţii postate pe www.oracoul.ingerilor.ro. Informaţii suplimentare puteţi obţine şi la oracolul.ingerilor@gmail.com.

Cu deosebită consideraţie,

S.C. PRONIA INTERNATIONAL S.R.L.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ne puteti contacta si la
www.oracolul.ingerilor.ro
sau
oracolul.ingerilor@gmail.com.