ORACOLUL INGERILOR - COMENZI

Pentru comenzi solicitati informatii la adresa de e-mail oracolul.ingerilor@gmail.com
TELEFON: 0721 570361

6 nov. 2008

Cum ne ajuta ingerii

Prezentarea cartonaselor cu ingeri include o descriere a lor si a rolurilor lor angelice si pamantene. Ele au fost concepute astfel incat sa corespunda celor trei ierarhii ceresti: Cerul Formator, care este cel mai aproape de viata noastra materiala, de zi cu zi, Cerul Creatiei, care vegheaza asupra relatiilor dintre oameni si a problemelor lor, precum si modul in care oamenii se comporta cu apropiatii lor si Cerul Paradisului, care ne arata cum putem participa si noi, cu ajutorul lui Dumnezeu, la evolutia spirituala a universului.

Cerul Formator manifesta iubirea si protectia Arhanghelilor. Tot pe acest taram salasluiesc si Ingerii nostri Pazitori care au in grija anumite zone geografice.

Cerul Creatiei
manifesta blandetea si compasiunea Domniilor, Virtutilor si Stapanirilor. Acestia sunt ingerii care influenteaza in mod direct natura spirituala a relatiilor umane. Ei sunt datatorii de pace, liniste si armonie. Ne ajuta sa fim intelegatori si plini de compasiune si sa avem puterea de a gasi solutii la ceea ce ne framanta si sa ne dea putere de intelegere in procesul emotional si spiritual prin care trecem.

Oracolul INGERILOR este un instrument cu ajutorul caruia ne putem evalua singuri propriul nivel de constiinta si capacitate spirituala. Daca ne amplificam credinta in ingeri, ei ne vor ajuta sa atingem culmi noi de iubire si bucurie.

oracolul.ingerilor@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ne puteti contacta si la
www.oracolul.ingerilor.ro
sau
oracolul.ingerilor@gmail.com.