ORACOLUL INGERILOR - COMENZI

Pentru comenzi solicitati informatii la adresa de e-mail oracolul.ingerilor@gmail.com
TELEFON: 0721 570361

27 oct. 2008

Oracolul INGERILOR - Ambika Wauters

Îngerii au puterea de a ne proteja pe fiecare dintre noi şi de a ne oferi ajutor, ghidare şi iubire veşnică necondiţionată.
Prin Oracolul ÎNGERILOR, aveţi acum la îndemână calea de a pătrunde această înţelepciune divină. Cele 36 de cartonaşe reprezintă ilustrări simbolice, frumoase şi inspirate ale tuturor ierarhiilor angelice.
In Oracol, fiecare ilustrarea a îngerilor Împărăţiilor Cereşti (Cerul Formator, Cerul Creaţiei, Cerul Paradisului) vă oferă inspiraţia divină, claritatea minţii, a cunoaşterii şi a discernământului de care aveţi nevoie în problemele de zi cu zi, în afaceri, în relaţiile de iubire, în carieră, în evoluţia spirituală, dar şi în momentele de cotitură ale vieţii.
Semnificaţia simbolică şi interpretările cartonaşelor cu îngerii tuturor ierarhiilor angelice oferă doar aspecte pozitive de iubire şi de energie binefăcătoare pentru orice situaţie în care vă aflaţi.
Cartea ilustrată care le însoţeşte, cuprinde descrieri ample, simbolism, corespondenţe, explicaţii şi comentarii pentru toţi îngerii reprezentaţi în fiecare cartonaş în parte şi arată cât de simplu şi eficient se poate utiliza Oracolul ÎNGERILOR.
Lăsaţi dragostea îngerilor şi energia lor binefăcătoare să vă pătrundă vieţile!
Fiţi deschişi faţă de viaţă, deschideţi-vă inimile faţă de Oracolul ÎNGERILOR şi lumea angelică se va deschide către voi, ACUM SI AICI!

ISBN: 978-973-0-05612-9
sursa: PRONIA INTERNATIONAL
oracolul.ingerilor@gmail.com

2 comentarii:

  1. de unde poate fi procurat?
    cat cost?

    multumesc
    Dana

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rog frumos sa mentionati pretul si modalitatea de trimitere.

    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Ne puteti contacta si la
www.oracolul.ingerilor.ro
sau
oracolul.ingerilor@gmail.com.