ORACOLUL INGERILOR - COMENZI

Pentru comenzi solicitati informatii la adresa de e-mail oracolul.ingerilor@gmail.com
TELEFON: 0721 570361

31 oct. 2008

Comuniunea dintre fiinta umana si ingeri se face cu ajutorul emisferei drepte a creierului

Motto: "Fiecare imagine care ne parvine este parte a unei viziuni codificate a fericirii noastre ultime." Rudolf Steiner citat de Ambika Wauters

In ORACOLUL INGERILOR Ambika WAUTERS il citeaza pe RUDOLF STEINER pentru a ajuta cititorul sa inteleaga care sunt mecanismele mentale, neurologice si psiho-spirituale care ofera o buna comuniune cu ingerii si lumile angelice. Cele 36 de cartonase cu reprezentari ale ingerilor reprezinta simboluri creative care prin intermendiul decodificarilor de la nivelul emisferei drepte a creierului ne ajuta sa intrem in legatura (rezonanata) cu ingerii si ierarhiile angelice. Aveti textul din ORACOL mai jos:

"La începutul secolului, Rudolf Steiner, om de ştiinţă şi filosof german, a studiat toate tipurile de ştiinţe ezoterice. A avut o profundă dragoste şi înţelegere faţă de îngeri. Steiner a înţeles scopul îngerilor ca fiind acela de ghizi spirituali care ajută omenirea să atingă cel mai înalt nivel de spiritualitate şi dezvoltare interioară. El a spus că evoluând tot mai mult ca fiinţe spirituale, intrăm în contact cu tărâmurile angelice.

De exemplu, el a fost de părere că arhanghelul Mihail este îngerul călăuzitor al noilor timpuri şi că ar scoate omenirea din starea de demoralizare şi de haos în care se scufundă, conducând-o către o epocă de mare lumină şi către conştiinţa universală.

O parte important a scrierilor lui Steiner este cea care descrie modul în care îngerii comunică cu noi. El spune că aceasta se realizează prin imagini vizuale. Potrivit lui Steiner trebuie să ne dezvoltăm imaginaţia şi intuiţia pentru a putea decodifica mesajele pe care îngerii doresc să ni le transmită. De fapt, ceea ce putem noi să facem, e să ne eliberăm de tot ce este rău şi să ne transcendem obişnuinţele mentale cu privire la realitatea lumii fizice. Aceasta ne ajută să ne dezvoltăm gândirea intuitivă şi capacitatea creativă.

Meditând la îngeri ne eliberăm de gândurile negre fiind astfel pregătiţi să primim mesajele cerurilor. Aceste imagini sunt transmise prin emisfera dreaptă a creierului, care are funcţia sintetică de a fixa informaţiile, ceea ce înseamnă că le adună laolaltă generând imagini ale lor. Este totodată acea parte a creierului care receptează stimuli sub forma muzicii, culorii şi atingerii. Funcţionează pe baza imaginilor şi a simbolurilor primite, astfel încât mai degrabă deducţiile decât rezultatele capătă o valoare metaforică. Este mai degrabă vorba de discernământ decât de logică: în timp ce emisfera stângă divide informaţia prin procese analitice, cea dreaptă o procesează într-un mod unitar şi sintetic.

Avem acces la imaginile angelice pe care le primim, prin intermediul emisferei drepte a creierului. De aceea, este important să ne oferim plăcere şi încântare prin artă, muzică, dans dar şi prin atingere. Astfel ne deschidem către aspecte din noi care ne apropie de Sursa Ultimă, prin experienţă directă. De fapt, ceea ce noi căutăm, este echilibrul dintre cele două emisfere cerebrale, pentru a ne putea folosi creierul la capacitate maximă.

Steiner este de părere că fiecare imagine care ne parvine este parte a unei viziuni codificate a fericirii noastre ultime. Pe măsură ce ne dezvoltăm tot mai mult intuiţia, vom putea să extrapolăm aceste informaţii şi să facem alegerile corecte, astfel încât să trăim mereu sănătos şi în armonie pentru binele nostru suprem, ajutând la evoluţia umanităţii. Steiner a fost de părere că scopul învăţăturilor angelice este întreit şi că fiecare persoană va găsi modul în care să intre în legătură cu divinitatea, că fiecare va trăi liber, cinstindu-l pe Dumnezeu prin el însuşi şi prin cei din jurul său."

sursa: Oracolul INGERILOR, cap. 1 pag 12-13
copyright: cu acordul PRONIA INTERNATIONAL
oracolul.ingerilor@gmail.com
www.oracolul.ingerilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ne puteti contacta si la
www.oracolul.ingerilor.ro
sau
oracolul.ingerilor@gmail.com.