ORACOLUL INGERILOR - COMENZI

Pentru comenzi solicitati informatii la adresa de e-mail oracolul.ingerilor@gmail.com
TELEFON: 0721 570361

9 ian. 2009

ORACOLUL INGERILOR sustine CASA PENTRU 8 COPII, sau cand Cultura sustine Socialul

ORACOLUL INGERILOR, sustine proiectele sociale ale Asociatie ANGEL. PRONIA INTERNATIONAL, proprietarul cartii ORACOLUL INGERILOR va oferi procentual O COTA PARTE DIN VANZARILE CARTII-CADOU ORACOLUL INGERILOR ca sponsorizare unei familii cu 8 copii in cadrul proiectului "CASA PENTRU 8 COPII". Cumparand o carte de pe www.oracolul.ingerilor.ro ajutati cu cateva caramizi la construirea acestei case.

CUMPARAND O CARTE de pe www.oracolul.ingerilor.ro AJUTATI SI 8 COPII. Va multumim !


O parte din vanzarile cartii ORACOLUL INGERILOR vor fi directionate pentru achizitionarea de materiale de constructii destinate proiectului "CASA PENTRU 8 COPII" al Asociatiei ANGEL. Cumparind un exemplar din aceasta carte sustineti indirect o cauza umanitara !

Asociatia ANGEL, prin presedintele ei, LUCAN Eugen, multumeste sponsorului SC PRONIA INTERNATIONAL SRL !

ORACOLUL INGERILOR este simultan:

* PRIMUL ORACOL ANGELIC din Romania, o forma de arta divinatorie angelica care ne ajuta in mod intuitiv in problemele de zi cu zi, in afaceri, in relatiile de iubire, in cariera, in evolutia spirituala, dar si in momentele de cotitura ale vietii;
* o ENCICLOPEDIE A IERARHIILOR ANGELICE in sinteza, o forma de cunoastere, inspiratie si iubire;
* o forma de ICONOGRAFIE ANGELICA care cuprinde 36 ILUSTRARI SIMBOLICE (cartonase) ale ierarhiilor angelice insotite de sugestii benefice inspirate, care ne ajuta in evolutia personala, in comuniunea cu taramurile si lumile angelice, in meditatie, rugaciune sau introspectie;
* o forma de ARTA OBIECTIVA, o forma de ArtTerapie sau chiar de SACROTERAPIE;
* un CADOU sau un DAR inspirat si frumos prezentat.

"Ingerii au puterea de a ne proteja pe fiecare dintre noi si de a ne oferi ajutor, ghidare si iubire vesnica neconditionata.
Prin Oracolul INGERILOR, aveti acum la indemana calea de a patrunde aceasta intelepciune divina. Cele 36 de cartonase reprezinta ilustrari simbolice, frumoase si inspirate ale tuturor ierarhiilor angelice.
In Oracol, fiecare ilustrarea a ingerilor Imparatiilor Ceresti (Cerul Formator, Cerul Creatiei, Cerul Paradisului) va ofera inspiratia divina, claritatea mintii, a cunoasterii si a discernamantului de care aveti nevoie in problemele de zi cu zi, in afaceri, in relatiile de iubire, in cariera, in evolutia spirituala, dar si in momentele de cotitura ale vietii.
Semnificatia simbolica si interpretarile cartonaselor cu ingerii tuturor ierarhiilor angelice ofera doar aspecte pozitive de iubire si de energie binefacatoare pentru orice situatie in care va aflati.
Cartea ilustrata care le insoteste, cuprinde descrieri ample, simbolism, corespondente, explicatii si comentarii pentru toti ingerii reprezentati in fiecare cartonas in parte si arata cat de simplu si eficient se poate utiliza Oracolul INGERILOR.
Lasati dragostea ingerilor si energia lor binefacatoare sa va patrunda vietile!
Fiti deschisi fata de viata, deschideti-va inimile fata de Oracolul INGERILOR si lumea angelica se va deschide catre voi, ACUM SI AICI!!"

ISBN: 978-973-0-05612-9
sursa: PRONIA INTERNATIONAL
oracolul.ingerilor@gmail.com

ASOCIATIA ANGEL
PRONIA INTERNATIONAL
oracolul.ingerilor@gmail.com
www.oracolul.ingerilor.ro

Eugen Lucan angel_ngo2002@yahoo.com
angel_ngo2002@yahoo.com
http://www.angel.org.ro

sursa: www.comunicatemedia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ne puteti contacta si la
www.oracolul.ingerilor.ro
sau
oracolul.ingerilor@gmail.com.